''mininyårsafton'

Imorgon ka jag träffa mamma och syskonen, de har fått låna en lägenhet här så vi kommer umgås tillsammans och grejer i tre dagar.. Vi kommer dock inte fira nyår ihop, ist så firar vi som en ''mininyårsafton'' den 30:e (:

Jag tror att det kommer bli mysigt..
Förutom att jag kommer vara tvungen att umgås med min stora syster också.. Usch... jag är arg på henne .. she's bad... really bad..

Jag vet att jag har uppdaterat som piece of shitt nuför tiden.. men det beror  bland annat på att jag är lat, det är mellandagsrea, jag pratar i minst en och en halv timma i telefon med mamma varje dag, och en maassa annat..

Och det har varit Sämst med bilder också.. :/
Men det fixar sig.. i promis

Kramar !! ♥


julafton,

Allt va najs igår.. helt fine . Fick fina julklappar, blev mest glad över min Th-DvD :D

Sen när alltet började lugna ner sig lite gick jag ner till mitt rum och ringde mamma.. Vi började tjafsa och bråka...
Så det slutade med att jag skrek ''.. Och sluta säga att soss tog dina barn ifrån dig hela tiden, du gav fan bort dom, du gav bort dom när du slog dom !!!'' .. Sen la jag på och grät, och grät. Fy faan vad hemsk det käns att ha bråkat med någon man älskar som är flera timmar ifrån en !
Det är bara det att när jag skriker åt henne, så säger hon att det är ngt fel på mig, medans jag vill att hon ska förstå att det är någonting jag kräver ifrån henne.
Lika mycket som hon kräver att jag ska förlåta dom, och att jag piffpaffpuff, ska tro att ALLT har förändrats tíll det bättre hemma.. Hur kan hon tro att det är så lätt ( även om jag faktiskt redan haar förlåtit o blabla..) efter att allting har varit som det varit ?

usch..aja..
kram hej

God Jul

Merry Cristmas !!
Idag så ska det öppnas pakeet :D .. Ha en riktig bra dag y'alll!!

PUSSPUSSPÅER !


hembesök

idag var jag hemma, och hälsade på alla mina tre syskon och mamma.. :)
Min stora syster mötte upp mig, tyckte att hon var lite..aa.. lite ''hej det var igår vi sågs sist, men ändå ska jag proppa upp dig med allt kul jag har varit med om under min tid i blabla ( allt för utom hemma, alltså i fosterfamiljen hon var hos slash fosterhemmet hon var på.. ) .. Under hela bussresan (på typ 23 minuter)

När vi kom till dörren hem, då öppnade mamma dörren och min lillebror och min lillasyster stod där, min lille bror kom fram till mig direkt och sa det som han brukade kalla mig för.. :)

Jag var där från 11.30 till 18.00 ung.
Mamma följde med mig till tågstationen ... orkar inte vara uppe längre idag.. så jag skriver mer imorgon.. det finns ju lite att skriva om..

Gonatt.. <3

LOOOOOOOOV!!

ÅÅÅÅH VAD SKÖNT !!
Var i skolan en snabbis och hämta betygen , sammanlagt blev det 260 poäng.. ja ä nöjd över det, men inte över att jag bara fick g i musik och g i slöjd !! ( Fast det var de enda g:n som jag fick så det var väl okej.. )
Annars fick jag sex mvg:n , trodde att det skulle bli fyra.. .men men ,, jag är fortfarande inte nöjd, för att jag förtjänade faktiskt ett mvg i kemi (och inte i bild om jag ska vara ärlig) ..Och jag förtjänade mvg i musik tyckte jag.. men jag kan förstå att han bara satte ett g på mig eftersom jag aldlrig har spelat upp vad jag kan för honom ( ja är faktiskt jätteduktig på piano helt plötsligt :O ) Och i Syslöjd skulle jag fått ett vg MINST!!
Okej... skitsamma, nu är det lov. WOHOO !! :D:D

HERÅ !

jobbigt

Ringde hem idag igen, mamma typ fick lite spader först ..
O GUD VARFÖR HAR DU INTE RINGT JAG HÖLL PÅ ATT BLI GALEN blablabla..
Och min stora syster var sur, eftersom mamma tydligen hade varit ledsen och så ... så hon var tjurig... så nu känns det som att alla hatar mig så fort ngnting kommer hända..
Jag ska dit på söndag, jag hoppas inte att dom/stora syster kommer vara så jobbig :( ...

Jag får fortfarande inte sova över där, jag kommer tid vid kanske halv 12 och ska åka tåget 'hem¨ igen tie i sex..

Gonatt och förskylningspussar... :/

sleapy..

Jag är trött och känner att jag inte har ngn lust till tandläkaren imorgon. BU.  Bara EN ENDA skoldag kvar, ..fredag asså, ska inte gå imorgon. Jag kommer ändå missa alltet när jag är hos tandläkaren.

Har pratat med soss idag. Jag kan åka hem till mamma en dag över helgen nu, utan att sova över.
Och hon bara '' så du kan räkna med att nyår kommer du få fira där du är.. ''
Så ni kan tänka er om jag blev argslashsurslash lite allt.. Jag sa att jag ändå tänker åka.. ( inte fan vet jag hur men ..) .
Jaa.. det är inte lätt när det är svårt. För då är det svårt.

Sov gott ♥

..fortsättning (x,,

Så jag har iaf berättat att mötet gick bra , med mamma..
Japp, idag ringde soss och sa att jag kan åka över till mamma och mina syskon till helgen - utan att sova över dock.
Ärligt talat så vill jag komma till nyår, och inte innan det.. Vet inte varför .. känns bäst så. Jag hoppas hoppas såå att jag kommer kunna göra det.

Jag vet .. ännu a day utan grejsgrejs från i fredas.. men jag känner inte för det right now. Imorgon kanske. Jag slutar tidigt då.

Kramar !! ♥


fy..

okej, FY på mig, jag har ''trott'' att jag lagt upp nya inlägg men inte gjort det.. ajaj.. Aja..
Jag kommer inte ihåg hur mycket eller exakt vad jag skrev sist, orkar inte heller kolla upp det.. Nu ska jag försöka plugga lite sen ska jag läsa mitt förra inlägg och skriva ett nytt..

Kramar!

Arn 2

kollade på Arn Två just.. Den var bra..
Jag skriver mer om igår, imorgon. I delar tror jag, för att det var rätt jobbigt ändå. Och det Är jobbigt att tänka tillbaka.
Jag och mamma, och mina syskon har hittat till varandra ''på nytt'' känner jag iaf.. Jag vet det. 


        

oj oj oj..

Vaart ska jag börja..?
Jag kanske ska börja med att förklara lite om varför jag inte skrev igår, när jag kom hem.. från mötet med mamma.
Ja, för det första så blev vi ju lite senare än väntat. Inte med tåget eller så, utan något helt annat. Vi kom till bilen där fp(fosterpappa) stod och vänta på mig och fm, men det gick lite trögt... och näär vi väl kom hem.. då blev det lite katastrofallikt.. så jag gick inte i sängs försän ett tror jag.

Jag ställde klockan på halv sex, vi skulle ta tåget sju. Det räckte med att gå upp sex, men jag ville skriva ett brev till mina tre syskon först.
Så blev det iaf inte. Jag blev väckt att Fm klockan halv sju ist. Klockan ringde, men jag somnade om..
Vi hann iaf med ändå..

Resan dit på tågen gick bra och så.. Jag skrev brevet där. Skriver en annan gång vad det stod där. Jag ska ju ändå skriva så mycket nu..

Jag och Fm tog en sushi var till lunch. Efter det gick vi in i en blomsteraffär så jag kunde köpa en blomma till mamma. Det blev en amarylis i en vit kruka.. Sen kom sossekreteraren och hämtade oss och skjutsade oss till sosshuset.
Bara en halvtimma senare gick jag in i rummet där jag och mamma skulle sitta i, Gud vad nervös jag var! Jag höll på att kissa på mig av all... jag vet inte vad.. (spänning ?)

Dörren var öppen och jag skulle kunnat kikat ut, men jag ville att vi skulle säga hej I rummet.. Så jag kollade inte ut, snarare gick jag längre in, sen hörde jag hennes röst '' vart är hon?''
Sen minns jag inte mycket omkring, bara att dörren stängdes bakom henne då vi kramades. Jag grät, mamma grät.
Mamma grät mycket och högt. Sa åh Gud, och mitt namn flera gånger. Hon drog ifrån mig och ville se på mig, hon kollade och sa ''fin du är'' ...vi kramades iaf i mer än fyra-fem minuter, för att jag sa att soss fick komma in då, efter fem minuter. Efter att de kikade in så satte mamma sig ned och drog mig till hennes knä. Jag kommer inte ihåg så bra vad som sas ich exakt när. Jag kommer ihåg att mamma sa, din stora syster(hon sa hennes namn då.. ) köpte en tårta, och så köpte hon ''plastila'' också.. ( det är typ persikosmet, som är fast..och tunnt utkavlad..låt oss säga att min stora syster tycker om det mer än vad jag gör.. heh) .. ''Och jag tog med mig en blomma här till dig..''
Vi sa väl det för att vi inte visste vad vi skulle säga först..
Sen pratade vi om allt.. vind och väder.. mellan himmel och jord, kramades om och om igen..Inget var fel att säga.
Hon sa ju saker som tydde på att jag skulle hem. Och hon sa det också rakt ut några gånger. '' Ska du inte hem ändå?'' , ''Så du tänker inte komma hem ..eller.. ?'' , men det var inte så att hon var så jätte''på'' hela tiden..
Jaa.. jag tror inte min hjärna orkar tänka tillbaka så mycket mer. Det värsta som hände var efter mötet, mellan mig och fm. Jag glömmer det aldrig. Aldrig.

Gonatt nu!♥

sleep'time

Orkar inte vara vaken den här dagen 11/12 2008 ännu mer.. så jag ska sova resten utav den .. låter som en sak.. men en dag är väl en sak.. eller nej det är det inte, för att man kan inte ta på den.. Eller äh jag vet inte . En dag kan iaf ta på en människa, det är jag medveten om..

Så som sagt.. sovelisovsov nu. Gonatt och sov gott ! 
 
Jag sätter mig och skriver så fort jag kommer hem från mötet med mamma.. Skriva ut mig lite.. jag vet att jag inte kommer vela prata med Fm så mycket om det, jag viill (kmr vela) det men sen kommer hon som vanligt säga fel saker och ställa fel saker, om hon ställer ''okej'' fråga, jag svarar.. så ska hon förstöra allt igen genom att svara på mitt svar genom att berätta om någonting helt annat eller helt annan... som '' jaa så kommer jag ihåg att det kan bli.. blabla'' Eller '' jaa, så finns det ju fler som känner du är ju inte ensam, och om man känner så så kan ju man tex. vara blablabla, jag menar så kommer jag ihåg att det var en kvinna som bodde på samma väg där som vi som blablabal... ''
''Aaaaaja,, lång,djup hög suck.''., gör jag dåå... Hon blir tyst.. sen för att ''sudda'' bort det samtalet, som hon ser att jag blev ''missnöjd/trött'' över så frågar hon något HEEEELT jävla självklart som vem som helst kan figure out... typ som idag.. vid matbordet då det bara var jag och hon kvar, hon började säga en massa meningslöst.. jag ställer fram min '' not intressed'' min, hon ser den ... så därför frågar hon '' jaa.. men så var det... men brukar Du tänka någonting om din framtid?'' ... antagligen så var det ''framtiden'' hon babblade om, som jag inte hörde på så mycket..
ASSÅ WTF ! Det klart jag gör ! Vem gör inte det ? Jag menar även imorgon är ju framtiden, även om jag vet att hon inte menade så.....men åååååååh ORKAA!!
Okej ... jag ska inte hetsa upp mig själv genom att bara skriva/tänka på det.. Men det är bara det att jag redan är förbered på att bli ARG, så arg att jag kommer vela gråta ( ni vet.. i cry när jag är arg..skönare så.. orka rynka på ögonbrynen.. gråt ist.. så får du inga ''arg-rynkor'' heller ) för att hon kommer säga massa FEL saker och massa DUMMA FELIGA frågor !
Jag önskar att det inte vaaaar så ! OHH


Meen meen .. gonatt igen då.. Kramar !

                                             

awkwardness'n drama

Tiden går ju så fort .. Gud vad jag tjatar om det .. 
Men iaf.. imorgon.. träffar jag mamma... när jag tänker på det så vet jag  Exakt varför jag tidigare inte ville det..
För att frågan är hela tiden: Vaad är det jag ska säga då? Ska jag bara säga hej jag vill inte bo med dig , du är min mamma. och blablablalbalblalblalblalball ?
Det bli väärldens konstigaste samtal.. jag vill inte att något ska bli fel, men allting är ju fel, om jag säger sanningen.. den är också fel på något sätt.. det är iaf Inte rätt.
Jag haatar drama. Jag älskar det i reality serier.. men haaaatar när det händer mig, för då blir det såå.. reality serieaktigt.. svårt att förklara... men det bli ju bara så awkward !

Write more later.. herå ♥


·igår glömde jag Icke thtidningen..på tal om inget

Kvinnofridslinjen

http://www.kvinnofridslinjen.se/

Kolla också i länkarna..

hejhopp

.. Var hos psykologen idag.. vi pratade lite om fredag- då jag ska träffa mamma..
Hennes sista ord(för dagen) var typ... jag vet inte vad jag ska säga.. hoppas det inte går dåligt kan jag säga.. och lyssna noga på vad mamma har att säga, det blir nyttigt att tänka på senare.,
Aaa... det blir det..
Fick ett samtal av soss också.. Hon sa att hon äntligen hade fått tag på migrationsverket, hon frågade om våra pass,, och det var tydligen så att de hade gått ut & att de var främlingspass...och att hon skulle ansöka om ny till mig eller nåt såånt...

Jag har iaf kommit på En grej jag kommer svara till mamma om hon frågar Varför jag inte kommer hem... det är ju för att jag är rädd.. Det är ju hur konstigt som helst om inte pappa skulle återvända utan att vara arg, om han har varit så sträng innan.. Och hur arg han är vet bara .. aa jag vet inte..
Det jag är mest rädd för är för skuldkänslorna som jag vet kommer dyka upp igen.. jag hade slutat ha det ett tag nu eftersom jag vetat att mamma vet att jag snart kommer träffa henne...

Jaa.. jag kan inte säga att jag är nervös direkt inför mötet.. det är något annat, men jag vet inte vad.. lite.. nyfikenhet nästan.. och om jag känner efter riktigt hårt... rädsla. för skuldkänslorna skulle jag tro.. jag orkar inte med några fler sömnlösa ''ångestnätter''.. Oh!

Men nu ska jag plugga... fick btw VG i hemkunskap idag, men han sa att jag lätt kan höja mig. B på han !

Herå ! ♥


all the strugle

.. and it's for nothing.
Allt pluggande igår kväll,natt, morgon.. var till oonöödaan, för att plötsligt fick hkläraren för sig att vi inte behövde lämna in vår uppg. försen till fredag. För att det ff är vecka 50 då.. ok..


Aja..två dagar kvar. Sen ska jag träffa mamma
Oj da...TVÅ DAGAR :O
Jag borde börja planera liite iaf... Sen måste jag skynda mig och köpa den tyska Th tidningen .. varje gång jag ska in och köpa den tänker jag '' nej mitt tåg kommer om fem minuter, jag orkar inte vänta 30 till efter'' ..Och det är bara TVÅ stycken kvar! Jag ska göra det imorgon. i will.
Nu ska jag ..inte plugga.. och sen plugga...

Hejdå ! ♥
                       

godmorgon!

jag ställde klockan på sex idag, och jag hade redan innan bestämt mig för att skippa första lektionen- tyska.
Bara för att göra klart mig JÄVLA hk uppgift. Fortfarande är den inte klaar. Men jag har svenskan att gå till nu, där får vi säkert jobba med den. Ouf vad skönt det kommer bli när den är klar. Då är det ''bara'' två inlämningar kvar innan jul...

Nu ska jag kolla klart på The hills sen ska jag iväg..

Kramar !

thpepparkaka '

.. den och alla andra är misstänkta för magsjukans uppståndelse här i huset.. fast kan det vara magsjukan om ingen annan blev smittad ?
hmm ..

Aja, the thing var iag att vi skulle göra ett pepparkakshus, när ja o fs (fostersyrran) väl satte oss, såg det alltför komplicerat ut.. så vi gjorde bara anything. Jag valde så klart involvera dear Th ^^
Och eftersom själva degen inte ens var god så ska jag inte äta min th kakie .. jag hängde ist upp den xD, ..
I know.. men jag tar ner den snart... maybe .. 8)

Iaf så är det bara fem dagar kvar tills jag ska träffa mamma nu, det enda jag kan se framför mig är att jag kramar henne och andas in hennes doft. . jepp.. thats all ,
Så jag är alltså ledig på fredag, sen äre bara några veckor kvar, sen är det juletime, sen är det nyår .... aa. .under tiden är det ju JULLOV(!) .. så skönt herreguud !!
Jag börjar bli klar med min jäädra hk uppgift nu, jag skulle bli det idag, men jag tar imorgon på mig också .
Vilket innebär att jag kommer få sliita rumpan av mig för att bli klar med arbetet om USA :) Braa, verkligen braa

Aaa men nu äre snart tjingelång da.. ska bara ta in alla tusen låtarna i mobilen nu när jag väl håller pååå.. sen ska jag ta en sista titt på mitt arbete i hk'n .. känner jag mig för trött .. ja då låter jag bli :D
Gonatt
( jag har hört att mörkmörkmörk choklad ska hjälpa en att sova )




jag gråter när jag är arg

Sitter här ensam hemma med fostersystern, gör allt hon ber mig attgöra, fast än hon är magsjuk.
Vart är alla andra då ? . Jo på middag.
Fm har bara ringt tv¨ggr. sagt att hon kommer om en halv timma när Fs ville det.

Mamma skulle inte ens gått på begravning om jag vore sjuk.
Fyfan vad jag är arg.
This is not the whole story

5

Första fem vardagarna i december är over, inom några minuter bara, fort går det. Och det är Inte den första gången jag säger det.
Jag har önskat mig Th DVD:n cought on camera till jul, så jag längtar mer än meest nu.. ibland så ska det gå fort...

Annars borde jag sova nu, och inte väsnas med tangent bordet..

Kram gonatt, trevlig helg !
Puss på er ♥


how could I be so heartless (8)

Still så har jag inte funderat NÅGONTING kring pappa.. det känns som om han aldrig har funnits. Asså, det låter så hemskt jag vet, men det känns bara så jag vet inte varför. Det känns som om han är någon liten figur..låtsasfigur, som aldrig riktigt funnits.
Jag vet att allt beror på vår uppväxt Tillsammans.. Jag har alltid lärt mig att vara rädd för pappa och att skämmas framför han. Och det gjorde jag också. Jag kommer ihåg när jag var runt 6-8,9 års äldern , då jag sa till min stora syster :
Asså kolla vad konstigt jag har levt ihon med pappa i snart 8 (sägervinu) och fortfarande skäms jag framför honom jättemycket, fatta vad konstigt!

Har alla haft den sorts relationen med sin pappa.. eller antagligen inte iförsig. Svenskar bland annat växer upp mer eller mindre nakna framför varandra.. aa inte direkt kanske men de badar ihop, byter om/av framför varandra o grejsmojs... Och det kan jag säga äcklar mig bra mycket. eftersom jag själv Aldrig hade eller skulle ha en sån öppen relation med pappa.

Det är få personer som jag upplevt mycket med som jag bara kan sluta bort sådär, eller rättare sagt så är han den enda. Jag vill det inte men det är bara så. Och ändå, är han den personen som jag har upplevt Mest saker med.


önskelistan

Sitter här och skriver en önskelista, försökte göra den ''fin'' ...kanske lite för ''fin'', rosetten gör så att den ser ut som en bröllopsinbjudan.. heh..''/

Aja, nåjanåja, vad händer då.. i livet.......... hm, inget spec, det är drygt en vecka kvar tills jag ska träffa mamma . .
Jag har mest funderat över hur hela situationen kommer bli, mer än vad jag har funderat över vad jag ska säga.. Det blir som det blir. Hoppas det bli Bra.

Hade utvecklingssamtal idag, min mentor sa schysta saker om mig, som att det var så kul att jag kommit in i klassen och har förändrat den så.. ( har ja ? ) Att jag vågade ta ställning och att det gjorde en enorm bra stämmning och att det aldrig varit så förut, blabla.. söt hon e..
Lite om mina betyg fick jag höra och så .. jag var inte så nöjd- kommer jag någonsin bli det. Jag blir nog det om jag har tillräckligt  för att komma in i gymnasiet som jag vill komma in i ..
Btw, hade kemi prov idag. och det gick bra. Fick VG på matteprovet, mvg på min insändare, så jag var glad för de .. men det är tusen (fyra) inlämningar kvar, som jag oroar mig för.  Stressigt är det absolut också :/


(ARTIKELN JAG VET !)

pussgonatt
YEEYJAHARSOVMORGOOOON!
HERÅ

- över ''önskelistan står det mitt namn-täckt över såklart. ' . '

Godmorgon!

Godmorgongodmorgon!!
SKÖNT med sovmorgon, nu ska jag klä på mig och iväg till skolan.. så nu måste jag skynda mig!
Tänkte bara säga att det här är mitt sista inlägg för idaag, såå .. vi ses i morn!

Pusspåer ! Hejdå !

December !

:D
Hello helloo... jag har glömt och åter glöömt att skriva om den där artikeln som publicerades i en tidning i värmlandslän om mig.
Jag ska skriva om den till nästa gång.
Men just  idag ville ja inge särskilt... bara säga hej december (:
Nu är det jul på riktigt i världen, alla ljusslingor/stjärnor och allt vad det än är är framme nu. Och hela stan har julstämmning. Aldrig har jag varit så .. aa ja vet inte vad. Det är något annorlunda det här året. Förmodligen allt.
Ett nytt obekant liv.

Gonatt och hejsvej ♥

RSS 2.0