last inlägg i November 08

Nu är November aldeles strax gone... 2008 är snart hejhejdå om bara EN månad.
Om två timmar är det det 12 dagar prick tills jag ska träffa mamma.
Det är 31 dagar prick till nyårsafton.
Det är 32 dagar prick till 2009

Det kommer kännas som två veckor.
Hejdå , ses i december (:


för MIG var det hemskt !!

Igår kväll hände det en grej som var HEMSKT för mig men igen annan verkade bry sig.
Innan Fm skulle laga mat, så gick jag till frukten för att ta någon frukt, som alltid så står maten som Fm ska laga redan framme innan hon ska laga den. Där ser jag tre feta korvar i ett fat, och ca 1dm ifrån på samma fat ligger det två smala korvar. Jag förstod att det var kycklingkorv medan de andra var gris. Aa, vad bra, hoppas de fortsätter att INTE röra vid varandra tänkte jag..
En halvtimme senare efter The Hills så hörde jag hur det knastrade i stekpannan, så jag gick över till ''bardiskbänken'' satte mig, och kollade in över spisen. Yes, som jag trodde så log alla fem korvarna i samma stekpanna. Sen kommer Fm och jag vänder mig bort för att låtsas som om jag inte såg någonting.
Hon börjar röra i stekpannan, och jag ser vad hon gör. Hon tar bort de två smala, kycklingkorvarna och lägger dem på en tallrik. Hon mötte min blick på vägen, men jag bara hade en ''pockerface'' och vände mig mot tv:n.
Redan då kännde jag ilskan inom mig, jag ville bara skrika på henne, så där högt så taket lyfter och hon spricker. Så där högt att bara jag föreställer mig hur det skulle se ut, så börjar jag få tårar i ögonen av all ilska.
- Jag får en knut i magen . Jag visste det. Hon har gjort det förut, nu är det ett faktum. Fan vad jag önskar att jag inte sett allt detta, det är inte ens värt ilskan och hatet.
Hon börjar servera, lägger gröna tallriken med ''mina'' korvar på bordet först. Lägger upp bestick och tallrikar, jag vill få henne att säga '' de blev stekta före'' så jag frågar : Vad är det för mat ?
''Lite pasta med blabla, korv eller rökt lax med potatis om man hellre  vill ha det''. Hon ser att jag kollar på korven , vilket jag gör med flit.
- Och de är stekta före :) ..
Jag säger inget, jag bara känner att jag kan inte släppa ut min ilska nu på det sättet som jag vill om jag säger det nu, och plus att hon säkert kommer säga emot, jag måste vänta på ett tillfälle där jag känner att hon inte kommer göra det.
Vi sätter oss allihop alla fem, hon säger det igen, det där är kycklingkorv, men ett ansikte som jag hoppas att hon läser av säger jag ''jag tar lax'' .
Hon verkar inte ana någonting... hon kollade ju i mina ögon när hon tog upp korvarna ur stekpannan där jag såg griskorvarna släppa ner sitt fett i samma stekpanna som dessa. Såg hon inte att jag såg?
Hon säger det någon gång igen, jag försöker hela tiden tänke ut ett bra sätt att skämma ut henne på. Kommer inte på något. Fortfarande ont i magen.

Efter kanske 4 timmar har jag samlat modet, jag kommer fram till att det är bäst att säga det då Fp (fosterpappa) är med. Han stöttar mig nog, även om han inte kommer visa det så kommer han säkert skämmas för fm's skull och säga det till henne senare.
Innan en film på fyran som fp ville se börjar säger jag till fm ( det är bara vi tre där uppe i rummet ) Vänta lite fm , kom tillbaka, jag ska säga en sak innan filmen börjar.
Hon kommer tillbaka, för nära mig, Som att '' kolla vad snäll jag är som nästan kramar om dig, snälla glöm korven'' ...jag har ju sett hur underligt hon betett sig och hela tiden oroat sig för att jag tillslut skulle säga det.
- Nej men sätt dig, säger jag..
Hon går och sätter sig. Jag börjar :
- Jag vet att det här med matlagningen har blivit annorlunda för dig nu och så , nu när jag har kommit och så... så det kanske är mer komplicerat än förut när man måste laga dubbla gången ibland.. men jag säger bara att jag TÄNKER inte börja äta gris . Det är någonting som jag har bestämt mig för och jag tänker inte ändra på det. Vad...VAD kan jag göra, säg det bara, men jag ska inte börja äta gris.  ( min röst darrar hela tiden, jag vill bara gråta ut, vill bara skricka FUCK YOU ALL men jag håller mig som fan, Fan också att min röst darrar !! Ja skulle ju låta förbannad inte ledsen !! )
Fp ser ut som ett frågetecken, och fm också men hon vet EXAKT vad det handlar om. '' ja,ja men va va vadå? Det är väl ingen om tvingar dig och äta gris här... blablabla''
NEJ  avbryter jag, men det som du gjorde idag, det är INTE O K E J , det är inte första gången det händer och jag vill INTE att det ska hända igen. Hon bara blubblubblubb...mummelmummel...man hör inte ens vad hon säger.
Jag kollar på fp, han kollar bort mot tv, som han alltid gör när har har sina ''ohh orka moments'' och jag känner för att slå honom med en spade så att hans huvud åker av! FAN tror han jävla orespektlösa svin ! Bara för att han inte fattar !
DET HÄR ÄR SÅNA SAKER SOM FÅR MIG ATT ÅNGA ATT JAG NÅGONSIN FLYTTADE HEMIFRÅN! FATTAR DE INTE !
''  - Jaa, men då får vi väl köpa en till stekpanna då'' säger han bara.
- '' Jaa , och jag tyckte att du sa en gång att om det bara nuddar en gång sådär så gör det inte mycket'' , säger fm..
DU sa till mig flera gånger  TRE GÅNGER att det var stekt i en annan panna.. Hon bara ser ut som hon lider med mig...
hon kramar mig och pussar mig, och säger , jaa jag tar det på mig att jag gjorde så, jag ska inte göra så mer, du har rätt, det är bra att du sa det, tveka inte att säga .
Jag bara känenr hur mitt fucking budskap inte kommit fram N Å G O N S T A N S .
Och fp's stöd som jag hade förväntat mig kunde gå och hänga sig..
Och i morse vid frukost säger fm till mig .. '' hur e de? Något du tänker på ? , jag är GLAD att du sa det där med stekpannan igår.. ''

HOPPAS VÄRLDEN GÅR UNDER NNNNNNU!!!!!!


Anders krisar

Sist la jag upp en bild på ett av anders krisars verk , som kanske inte passade exakt till texten då det stod :

''Också skulpturerna i serien "The Birth of Us" är mångbottnade. En arm, en flickas och en pojkes torso - alla extremt realistiskt skildrade i glasfiber -bär avtryck från lika naturtroget skildrade vuxenhänder. Fingrarnas grepp bildar gropar i barnkropparna, nästan som om de knådade smördeg. Är vuxenhänderna skyddande eller styrande? Kram eller krafttag? Oavsett vilken tolkning man gör, är de omöjliga att värja sig mot.

Skulpturerna visar enkelt och ändå gripande hur komplexiteten i mellanmänskliga relationer både lämnar själsliga och kroppsliga spår - eller möjligtvis sår - i oss alla.''

Den bilden var också en skulptur som visade samma ''uttryck'' som den om armen , men här är den riktiga bilden till texten iaf...


mom' den 12:e

Nu är det klart !
Jag ska träffa mamma den 12:e december, i min ''hemort'', vi åker ( ja & fm ) vid halv nie, är där vid 12, äter lunch, går till soss ''office'' , pratar med dem i några minuter, sen kommer mamma vid ett, kvart över. Klockan tre fikar vi, sen måste hon gå. Efter det kommer jag få prata med soss, om hur det gick och hur det känns osv. Sen kommer fm tillbaka ( eftersom jag inte är redo för att de, mamma o hon, träffas än ) ...

Japp.. så klart planerat är det, och jag planerar och planerar vidare inne i mitt huvud om hur allting kommer bli ändå.
Det kommer bli fruktansvärt när mamma kommer var tvungen att gå igen, tre timmar bara får vi på oss.
Men jag hoppas att det är en början på något bra.

När jag pratade med soss i veckan så berättade hon att mamma var nära på att gråta när hon fick reda på att jag ville träffa ´henne.. :/ .  . . lillegumman♥

jajo, så är det. Det känns som det är ett tag kvar tills den 12:e , så jag tänker inte så mycket på det, men snart, fort som fan., så är den dagen här... i know it ..

hade ingen dator fre-lör. så jag har inte kunnat skriva något dåå... även om jag jättegärna ville det..

Pusspuss ♥

                             

Anders Krisar

Kommer ni ihåg när jag berättade om dessa skulpturer som kristina berättade om, när jag berätta om min dröm för henne, där min stora syster hade ett brännmärke på bröstkorgen.. iaf, igår så gav hon mig namnet på han som gjort skulpturerna..

Anders Krisar hette han , och så här står det på en sida när man söker  upp han ..

Också skulpturerna i serien "The Birth of Us" är mångbottnade. En arm, en flickas och en pojkes torso - alla extremt realistiskt skildrade i glasfiber -bär avtryck från lika naturtroget skildrade vuxenhänder. Fingrarnas grepp bildar gropar i barnkropparna, nästan som om de knådade smördeg. Är vuxenhänderna skyddande eller styrande? Kram eller krafttag? Oavsett vilken tolkning man gör, är de omöjliga att värja sig mot.

Skulpturerna visar enkelt och ändå gripande hur komplexiteten i mellanmänskliga relationer både lämnar själsliga och kroppsliga spår - eller möjligtvis sår - i oss alla.

bilden är denna :


tisdag fast dagen efter..men tisdag..

Igår, hos Kristina ( psykologen ) så började vi med att prata om religion helt plötsligt..
jag frågade henne om hon var kristen eller något, hon sa nja, vi är ju katoliker i Argentina, så jag har ju en katolsk uppväxt och så .. men på Gud, såå , nja, nej , jag tror på människan, och att det finns någonting gott i alla, och att alla kan göra någonting, och förända.. vaa... och det är ju en del av mitt jobb också vaa... :)
Sen frågade hon mig, du då ? Jag svarade ungefär så som jag har skrivit under rubriken '' om gud '' . Sedan berättade jag också om att ;
Tyvärr så har en stor del av min tro gått bort under min barndom, samtidigt som den har tvingats till att växa.
När pappa alltid försökte läxa upp oss, och sa det är si och så, och det ska vara såhär, och såhär ska det inte vara, det och dass kommer gud göra mot er då.
När han sa alla dessa saker så tänkte jag, jaha ojda, titta vad pappa kan, då kanske han ändå vet rätt och fel, då kanske har har fått vett i sig. Men lika fort, så gick han och förstörde det genom att själv inte leva upp till alla ''kraven/lagen'' .
Varför ska jag göra det om inte ens pappa gör? Och varför förväntar han sig det, om inte han själv lever upp till dem.
om inte han gör det så tänker inte jag heller.. osv.. Tyvärr blev det så att pappa blev en dålig förebild, en sån som man blev besviken på.

Men aa... sen fortsatte vi prata om religion ( eller rättare sagt så blev det tyst i hundra år som vanligt ) ..
- Det är ju också som en liten överlevnads grej nästan. Så som när man tänker på något bra, när det är dåligt, för att det inte ska bli värre. Då ber man om hjälp istället, det är ju alltid lätt att be någon om hjälp, eller skylla på någon och bli arg på någon.
Och det hör ju ihop med historian, såklart, om hur man levde då och så.. Tex här i sverige så kom man på en massa gudar, för att vikingarna drunknade när de va på haven/till sjöss och fick oväder och åska, då bad man till en åskgud, antingen för att man var så rädd, eller för att man önskade sig att det skulle sluta, eller både och. . . 

ska göra massor med L

Hejhej ! Jag har bara för mycket att skriva för att... skriva :(
Jag var hos psykologen idag och det var en vettig dag hos henne idag, jag skriver mer imorn !
Ps , jag har fått bilden på de där skulpturerna :)

Kramkram ! ♥

Missa ej

Idag äre Prison Break , don't forget :)
Klockan 22.00 .. aa de va de :) hej då !



bra dag ..

Idag var det en bra dag. Förutom att jag har haft huvudvärk. på tal om det så har jag upptäckt att Treo hjälper ganska bra, jag har hört att det kan vara beronedeframkallande ( xD ) ..så jag tar det bara vid värsta värsta nödfall .. som idag.. .
Iaf, det var en superskön skoldag idag, jag hade en halvtimmas sovmorgon, tågen har börjat gå igen ( så jag fick ännu mera sovmorgon) . Vid elva så stack klassen till simhallen och simma, jag simmade ca 1400 m tror jag. En viss sträcka var mvg, men jag simmade på vg, jag skulle låtit bli att småprata med kompisarna, det var ju bara två varv kvar när tiden gick ut ! Aja, sen fick vi sluta tidigare , klockan ett.. . Så det enda som egentligen står in my mind just nu är matten, jag måste verkligen sätta igång med mina repetitionsuppgifter nu..

Och så har det snöat, och snöat och snöat i dag då ...
Och inatt var det ju fan storm! Men det var skönare att somna, lite mysigt :) ♥


                              

finnallyyyyy

Nu är jag äntligen klar med de flesta läxorna, jag har matten & hk kvar i stortsett...
Jag är mest glad över att ha överstökat det feta tyskprojektet... det var iförsig bara bokrecensionen kvar, och nu är den klar ! Jippi! :)

Nu ska jag bara kolla lite möbler till min hk uppgift, sen ska jag kolla på Da vinci koden .. sen ducha sen sova

Kram ! ♥

                                

'' Duell: Bill vs. Joe

en lite ''duellis'' från msn..
Ni vet vad jag tycker ;) 

                                                                  


DET SNÖAR

Okej, nu snöar det på RIKTIGT, Jag vaknade i lördags och såg att det var vita snöflingor från himmlen som landade utanför fönstret. Jag var ickeglad. Och det blev inte bättre av att jag tittade ut och såg att det inte bara var någon enstacka snö hit och snö dit, som sist, utan hela universum var ju  täckt av TJOCKT lager snö !
När jag tog ännu en titt, fan vad det var vackert ! Och när jag gick ut i snön, fan vad det var härligt.
Men BARA så länge det inte blir någon slask ! För det vill vi inte ha !



                                                     

hellohello

Shitt  VAD TIDEN GÅR!
När soss sa att jag kanske skulle få träffa mamma sista veckan i november tänke jag WTF , det är ju en hel månad kvar, men den dagen, känns som den var igår. Det har gått såå fort. Nästa vecka är sista veckan i november ...

the past

Shitt, det är så konstigt hur det förflutna förblir det förflutna..alltså..hur man än tror att det kommer bli, så blir det förflutna alltid lite dimmigit. Det finns bara några få stunder som man kan minnas klart. Är det alltid de som vi vill minnas, eller är det de som vi inte vill minnas? Är det de som vi var som gladast, som tryggast eller de där vi är rädda, ledsna, sårade ?

Vilket det än är, hur vi än minns det, bra eller dåligt, så kan vi inte ändra på det. För att det är just det, det förflutna handlar om. Det förflutna.




trött

Jag vill ha sommarlov ! Jag vill ha sommarlov NUUUU ! Asså jag orkar inte meeed all cooldness och att frysa arslet av sig varje dag, och att det ska vara halt ute :( JAG ORKAR INTE, jag är så trött på det  nu, jag vill ha sol och jag vill inte ( BEHÖVA) ha jacka på mig !
Klaga är väl det enda man kan göra... och jag börjar bli mer och mer sur över att mitt gymnasie of dreams ligger så långt borta :( , nästan två timmar kommunalt, jag ska åka ända dit och kolla hur det känns...kunde det inte ligga mitt i stan !?

aa..ännu mera klagomål, och vi kan inte ens resa utomlands eftersom mitt pass fortfarande inte är hos mig.. och soss segar så jävla mycket med att få tag i det . Alla vill resa utomlands men det är pga mig som det inte går.
Nice.
Hejdå ... ♥

plans

jag har lite drömplaner till våren/sommaren ..yas..så mycket längtar jag ...
Jo, eftersom jag ska gå IB ( som jag numera har bestämt ) så ska jag ta och göra en minst 2 veckors resa till London..
Jag har en  kompis som bor där, och jag hoppas att jag är välkommen då.. (A)
Bara för att lära mig mera och bättre engelska... jag vill ju inte gå i en engelsk skola knowing typ 0 english x)

Hare bra så länge ! kram !

Hejhej Bloggen !

Hos psykologen idag var det väldigt tyst.. yes... jag sa inte mycket, och inte heller gjorde hon...

Jag tänkte på en sak , att jag nu fattar och inser varför  huset , platsen, staden som jag bodde i hos den tillfälligafamiljen blev så '' mystiskt helig'' på något sätt..
Jag kom och tänka på det en natt då jag inte kunde sova, då jag tänkte på mamma, och vad jag skulle kunna säga till henne.
Då började jag tänka mig säga såhär till henne :
'' Och den där förra fosterfamiljen som både jag och ***** bådde i ..hon har säkert berättat mycket om den ...iaf, jag känner en konstigt stor saknad tillbaka dit. Och jag har nu kommit på varför, för att det var den absolut första, den allra, allra första tiden tillsammans med ***** som vi var fria . Helt och hållet fria. Även om vi hade hur mycket bekymmer, saknar, oro etc. så var det någonting som var otroligt bra, och rätt. Det var att vi var fria.... ''
Ung. det kom jag fram till när jag låg där i min säng, och tänkte fritt fram... att jag skulle säga till mamma.

Det var ju så . Åh det var det. Vi var så fria. Det är det som jag saknar. Det är därför som det var så svårt att säga hejdå till den platsen.
Jag kommer ihåg de branta backarna precis innan det gula huset. Med vinden mot ansiktet, och solen i ögonen . Åh va vi var fria. Inga tankar fanns kring ''hur ser mitt hår/ansikte/kropp ut innan vi kommer fram ''. De enda tankarna var kring mig själv, och min stora syster. Det enda beskymret var , hoppas inga bilar kör på oss, man får inte vara för prasslig nu !
Det var känslan, som jag saknat så mycket- känslan av friheten .
Om jag tänker tillbaka, fan, allting var värt den där friheten , de där minutrarna ...

tisdagtisdag

Hejheej....jag har superbråttom till skolan nu, hade inställd tyska, så jag hade liite sovmorgon, men jag kommer försent ändå till svenskan...
Iaf... efteråt ska jag till psykologen, och sedan till öppet hus i ett gymnasium ( som jag vet att ja inte ens kommer välja) men ändå.... man vet ju aldrig... 

Men Har bråttom nu ... skrev mera när ja kommit hem Pusspuss !


homeworkwork

Sitter och gör lite läxor.. är lite trött, och skulle helst inte vilja göra någonting. Det var en bra skoldag iaf.. måndagar är lite kul...det har jag inte tänkt på förut men... Vi har ju en ny vikare i MA/NO som har den roligaste dialekten, så jag och anna härmar henne typ 24/7 , men hon blir inte arg, hon säger '' det är bra att jag är rolig, annars skulle dessa lektioner vara tråkiga..'' ( l u f t )

Iaf... Idag när jag kom hem såg jag att ljuset var tänt i mitt rum, när jag kom in kom fm fram och sa '' hej, :D jag har hållt på hela dagen....i ditt rum... :D'' ( med telefonen vid örat ) 
- '' i mitt , jag .. med vadå  ? ''
''Ja va tror du :D ''
.... det är så att tv har varit on&off på sistone, så de va det hon grejade med...
Sen berätta hon helt plötsligt att hon har köpt ett skrivbord i mitt rum ( jag vill ha det, och vi hade ögonen öppna för ett.. )
- '' Ojda, jaha...tänk om jag inte gillar det då '', sa jag.. ( hade inte sett det än )
'' Aa , då får vi väl sälja det eller något..vi får se hur vi gör.. ''
Sedan gick jag in. hon satte sig framför den, en vit och enkel, vare inte det du ville ha ?
-'' Ee, joo...men ... e ...det är jättefint och så men .. väldigt kort.
Jag gillar inte bordet alls .
Och det är så jävla orättvist.
En av de första sakerna hon sa hundra ggr om dagen till mig, när jag just hade flyttat hit var '' vi gör ingenting över huvudet på er.. aldrig''
Okej !? Och vad var det här då if you'd like to explain !!!
Lillstugan som jag skrev om ( där jag och fs skulle sova) .. där har hon också köpt in en maaassa saker som inte ens fs ville ha, men som tur var så tyckte hon ju inte att de var så farliga ( MEN TÄNK OM HON  HADE GJORT DET DÅ !? )
Hon gör ju det ! Det är exakt det hon göra ! - Saker över huvudet på allt o alla .
Och det orättvisa är att hon ser det på ´mig att jag inte är världsnöjd, så hon frågar mig '' men hur ville du ha det då?''
inte så där snällt, utan sådär '' du är inte nöjd med ngt-aktigt'' , och det är det som är orättvist, hon köper ngt som jag inte ens har sett förut ( Över huvudet på mig) och om jag inte tycker om det- då är det mig det är fel ¨på.

Jag ska hitta ett sätt att säga allt det där på till henne...just give me a minute... OHh!

hej !

vecka 47

Heelloo vecka 47 !
Nu är helgeb slut..och en helt ny vecka börjar - igen...
Imorgon ska jag till psykologen , och jag längtar tills dess, för att jag är väldigt nyfiken på en massa saker..

Nu ska ja till skolan ( kill me )

Herå ! ♥

DET SNÖAR !!

HEJ BLOGGEN ! !
Ville bara säga... DET SNÖAR :O
förra året kom inte snön försen sent i decemebr eller vad det var... O.o
ugh... så kan de bli- jag vill ha sommar !!!!

herå

söndag

Idag ska jag plugga tyska, Hk, svenska och matte om jag hinner..
Förutom att jag ska ta en ordentlig shopping runda, så tror jag att det vore bra om jag kom ut och sprang lite även idag...
Jag ska försöka somna vid 10 idag, jag vet redan nu att jag inte kommer det,, men man kan ju ändå ha ngt mål här och där...
puss !


lördag

Idag lagade jag middag .. kotletter, potatis, bearneissås, sallad, och grejs...det blev gott !
Jag sprang inte så långt som jag ville idag.. blev utmattad efter bara 5 km.. men fortsatte springa två till..aja
nu är dagen aldeles strax sluut...jag och fs ska sova i hennes lilla stuga, såå mysigt, den är något speciellt med den där stugan.. ( den är ett mini hus som har byggts för henne, aldeles brevid huset, hon ska ''flytta ut'' dit snart..)

Aa.. och imorgon så ska jag och hon shoppa lite, sen måååste jag bara göra ''lite'' läxor...
Btw, så tror jag att det blir IB till slut (;

kram & gonatt! ♥

nepp..

Nejnej, några bullar blir det att inte ! Nu måste jag verkligen ta tag i saken och komma ut och pringa lite !
Jag har läst en massa ''nyttigheter'' om hur man ska springa i vinter ovs i nya numret av Runners - det är en really bra tidning, som jag läser rätt ofta nu förtiden. ..

..Spec om man måste hålla igång med 1-3 dagars mellanrum om man vill hålla kvar sitt tempo, så nu ska ja ut och runna 7-9 km Kram kram ! 


                                                          
                                               

morgonmorgon

goodmorngodmorn! Jag vaknade vid halv 12 idag.. jag har sovit ut riktigt ordentligt känner jag !
Idag ska jag läsa &plugga , nu ska jag nog baka lite (kaanske) kanelbullar.. med tanke på att jag har köket för mig själv nu och jag har lust att baka !

Kram kram !

fredag

Idag var jag på gymnasiemässa, jag tror faktiskt att det blir IB till slut ändå...

Kollade på Narnia 2 idag ( prins kaspian grejset ) men fm, fp och fs och hennes kompis, filmen var såå långt, så tll slut blev tjejerna lite flummiga och började komentera slutet av filmen och garva... och nu så ska jag sova, eller inte...jag ska nog vara uppe sent, bara för att det är freedag !

Jag har börjat på boken, En Geishas memoarer, den verkar vara bra hittils ( har bara läst kanske 11 sid ) .. sen ska jag läsa klart Att älska som en porrstjärna Av Jenna Jameson , en sedelärande berättelse, jag har kanske hundra sidor kvar på den... läser mindre och mindre..försöker komma in i en riktigt bra bok men det verkar vara lite svårt nu för tiden...

Kram ! 

                          
                                          

gymnasie

Jag har gjort en massa tester och så för gymnasium, de flesta testerna visade att jag skulle välja, media, eller bli psykolo/jurist/tolk/förtattare, det jag blev mest förvånad var när ett test som var väldigt långt, visade att jag skulle passa att jobba med musik..wtf, jag älskar musik, men inte in egen, och inte heller jobba med andra, det var nog för att jag svarade ja på vissa frågor som tex. skulle du vilja göra en musik video, skulle du vilja vara med i ett musikband, skulle du vilja skriva en låt...jadajada..
Imorgon ska jag på gymnasiemässa, jag hooppas verkligen att jag blir smartare och vet bättre vad jag vill...

...såå..nu ska ja säga god natt en sista gång för idag... kisses!

tokiohotelinmy<3

Jag kunde ju inte låta bli att klicka på gammlagodingar under tiden jag watchade den nya th-videon, på alla intervijuer osm det var hundra år sen jag kollade på, ååh, minnen och grejs som kom fram...
Sedan klickade ja på låtar som jag inte lyssnat på i hundra år också (sex månader) ..eftersom det var hundra år sen jag lyssnade på min ipod, för att jag vet att det bara kommer väcka dåliga minnen ,  Jag gick ju runt med den 24/7 när jag bodde hemma..
Jag lyssnade iaf på Beichte, stich ins gluck och ich bin nich' ich...det var exakt dom tre låtarna som var mina ''besattness låtar'' dagar innan jag åkte... guud vad jag var besatt... varje liten grej som jag blev ledsen över, så visste jag att det inte gjorde något bara jag kunde låsa in mig i toan och lyssna på th i mörkret där. Även om det inte var så stora saker, så gjorde jag dem till större ibland, bara för att det var så skönt att gråta ut i sin handduk samtidigt som jag lyssnade på tokio hotel i högsta volym. Och jag grät ännu mer när jag hörde th, och bills röst, jag grät för att jag var så deprimerad den tiden, då jag visste att bill aldrig skulle gifta sig med mig...men nu är det okej. Även om jag skulle vilja det mer än någonting annat (nästan) ...
Så det är liite svårt att lyssna på de låtarna, men jag gör det ändå , för att jag måste ju göra det nån gång, så då kan jag lika gärna börja nu.

Puss&kram ! - och god natt ! ♥

                                            

ny th dvd :)

Nu sitter jag och dricker te och äter kokosboll-ar för att vara ärlig.... Och så kollar jag OM &OM& OM &OM &OM på trailern till TokioHotel's nya dvd som kommer ut snaaaart.. caught on camera ! GUD VAD JAG LÄNGTAR
Joo...tom har sköönaste skrattet där och it kind of kills meee Ohh så söööööt!

A , jo ... vad ska man säga nu ?
Herå , skriver ngt om en halv timma igen... puss


livet går förbi?!

Det är mitten av november nu! Herregud! Vi som en månad tidigare ser fram i kalendern eller bara tänker på månaden november, så tänker vi ''ja men dit äre långt kvar, då börjar det bli riktigt mörkt och kyligt, och till och med julstämning'' ..
Men jaa, nu är vi här, det känns som att tiden har gått snabbt över från oktober till november, bara för att alla dessa förändringar som vi har sett framför oss, ska ske under november, har redan skett. Långsamt,men de har skett. Sakta med säkert.
Mitt liv går förbi bara ju! Jag vill göra någonting, är det så det ska vara? Vänta och vänta, på att göra saker som ska få en att få ett bra liv. Men under tiden då? Är inte den tiden också värdefull? Svar, jo. Men tiden går ju så fort!
Hur ska vi hinna göra det vi vill, samtidigt som vi gör det vi måste/behöver?

Lösning......kanske
..: Gör saker som får andra att må bra- det går mycket snabbare, då mår du också bra. Tex om du ger pengar någonstans, någon hjälporganisation, så kan det vara svårt att föreställa sig exakt vart pengarna går och vad/vem som mår bra av det. Men om man under dagen , säger, gör, visar, någon något som får den att må bra för stunden iaf, så kan det vara värt allting. Då kan man känna att tiden har passerat förbi bra, även om väldigt fort.
Om jag tex bara lämnar en plats åt någon (även om ej hundratusen år äldre än jag) i tåget/bussen, så känns det bra, för att det känns bra för den. Eller om jag är trevlig, emot min vilja, om jag har haft det stressigt eller mått dåligt, då kan jag ha det väldigt lätt för att reflektera det på andra människor, om jag försöker att låta bli, och jag lyckas.. då har jag lyckats . 

Nu ska jag ducha sedan sova, då behöver jag inte platta mitt hår imorgon om jag sover med halvblött hår x)
Godnatt till er alla där hemma som inte kan sova så gott...även till er andra....

idag

Idag så har det varit en ''uppochnerdag''..
Dvs att jag har känt mig Mycket dålig i vissa sekunder, och Mycket bra i andra .
Hatar sådana dagar, man blir så utmattad och trött av det. Just nu så vill jag bara sova, men jag har svenska läxa att plugga på, och jag måste skriva en rapport om någonting, jag ska nog skriva om ett krig i ''modern tid''

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, förutom att mina ögonlock är trötta, min kropp är och mina tankar är...
eller jo förresten, jag kan också säga att biologoprovet gick okej.. ( :

Kraam♥

''i toan finns det mycket skit..?''

Idag så var skolan mycketmycketmycket tröttsam...allt gick förbi, gäspning efter gäspning, jag hoppade över första lektionen, trodde att jag skulle ta igen all sömn jag inte fick under natten- men ack, så vare inte, jag var såå trött, sen så var jag ju tungen att åka till psykologen också. Vilket jag såg fram emot. Men det började bli stressigare och stressigare, eftersom jag prövade kläder, i olika affärer samtidigt som jag pratade med soss på telefon, så det gick långtsamt. Och pga det så kom jag en halv timma försent till psykologen, sen var jag på toa i fem minuter, så vi fick bara 25 minuter att prata.. synd...
Med soss så pratade jag lite mer om att träffa mamma. Det blir nog närmare december, kanske slutet av den här månaden.
Hos psykologen så pratade jag mera om träffen med mamma och hur jag vill/hoppas på att den ska bli. Jag sa att jag inte hade några speciella krav, kanske inte heller förväntningar, utan jag känner mer att jag är beredd på det om hon säger saker jag önskar on lät bli. Saker som : stanna hemma eller kom inte alls, eller kom hem, kom hem, kom hem, hundra gånger under mötet... Men säger hon INTE nån/några av de sakerna så kommer jag bli lite chockad, eller förvånad..
Och ibland så kan jag känna liite rädsla och oro över att hon inte kommer ta mitt ''val'' :Att jag kommer och hälsar på, men bor här-hos fosterfamiljen, eller inte kommer alls. ( Vilket jag såklart inte skulle säga, men typ '' men ja kan väl ändå komma då och då , sen flyttar jag Kanske )

Sedan berättade jag om mina två drömmar ( de som jag skrev lite om i några inlägg tidigare )
Först berättade jag om drömmer om min stora syster, och blåmärken, och brännsåret hon hade på bröstet som föreställde en hand, sedan om drömmer om min fasters man.
Hon väntade en lång stund med att säga något, till slut sa hon :
'' Jaa, det reflekterar ju med mycket som du säger, du känner mycket otryggt, och du känner att det kan vara osäker eller dålig, mycket skit, i toan finns de mycket skit.. ''( det var ju till toan jag sprang, ifrån min fasters man, i drömmen ) ...
Efter en till liten stund sa hon :
'' Det är lite konstig, den där med handen på bröstet, som du sa att din syster hade. Det finns en konstnär(namnet kommer jag inte ihåg) som gör såna statyer, som bara är från hals till ´könet... Och han, brukar alltid göra ett handavtryck på bröstet på sina statyer, när många frågade varför så sa han att det var för att : Varje människa har något inuti hjärtat som finns där men inte kommer fram.

aa.. så hon tyder på hon, med drömmar, det är faktiskt väldigt intressant, jag försöker drömma varje natt x) men det går ju nästan aldrig, om man inte ens sover !


GratisMode.se

Jag har blivit tillsagt flera gånger om denna nya sidan Gratismode.se .
Nu har jag blivit medlem, och ärligt talat, så låter det superbra!

Man gör såhär:
1. Man blir medlem
2. Börja samla poäng, för varje poäng = 1 krona. Exakt hur du gör kommer att stå med på sidan, jättebra instruktioner ( till och med jag som inte kan tyda instruktioner åtmindstone liite bra kunde göra det ! )
3. När du samlat klart dina poäng, så kan du växla in dina poäng mot presentkort i massvis med affärer : Vero Moda, MQ , Kicks , GinaTricot , Stadium. etc.  Du kan växla in dina första poäng när du är uppe i 250.

Klicka här nere, du får 50 poäng extra !

www.gratismode.se/?c=3125

Why not ? btw, det är helt gratis ;)

byebye..

Nu ska jag skriva ett sista inlägg för idag- tror jag, för att sen kommer jag inte hinna mera,
Sitter och kollar på The Hills nu...
Imorgon ska jag till psykologen igen, det ska bli typ ''kul'' den här gången , eftersom det är alltid så kul att veta hur hon har tänkt kring saker och så . . oftast så tänker hon exakt som jag hade tänkt men det är alltid kul när hon kommer med något som får en att tänka på rätt så hårt.
Den här gången ska jag berätta om två drömmar som jag har haft för henne. Den ena drömmen som jag hade några dagar efter att jag fick reda på att min stora syster went back  home, då drömde jag att jag gick till hennes skola, eller åkte eller  hur jag nu gjorde, jag var iaf där. Först så träffade jag på många av hennes kompisar, de började ställa frågor till mig som . ''vad gör du här, vart har du varit, varför kommer du Nu?'' Jag svarade inte på några frågor utan frågade bara efter min stora syster. Hon kom . Jag sa att jag måste prata med henne, hon sa att de inte fanns så mycket att prata om, hemma är det bra, kom hem. ( ni vet ju hur drömmar är) jag såg rakt igenom hennes tröja (fast än hon var face2face med mig så såg jag hennes rygg, konstigt mn som sagt, drömmar 'r drömmar) Hennes rygg var full av blålila blåmärken. Jag förstod direkt att det inte var så bra med mamma. Mamma måste ha blivit sjuk, psykist, hon har blivit som Dave Pelzers mamma .. Jag drog ner hennes tröja vid bröstkorgen, där hjärtat sitter såg jag ett stort blåmärke, och hon sa '' det var när jag skulle laga mat, jag råkade bränna mig på spisen, jag blev rädd och lade handen på hjärtat.. (ännu en konstig drömgrej) , men det visade sig att hon kom med bortförklaringar...

En annan dröm , som jag hade inatt var om min fasters man. Jag skulle till min fosterpappa, och istället för honom så dör min fasters man upp, han började jaga mig, jag sprang tillbaka , där jag komifrån, och när jag sprang tillbaka så var det min faster jag sprang till, HJÄLP skrek jag, jag vaknade och mitt hjärta bultade som bara den . Klockan var halv fem, jag log vaken tills klockan ringde igen klockan halv sju..
Alltså ännu en dålig natt... när ska det bli bra igen ?!

hush'an'a'rush

På tal om gymnasie, jag känner mig faktiskt ganska nervös inför valet o så, på fre,lör&sönda är det mässa, o då kommer hag haffa till mig så mycket info som jag baara kan , av nästan allt. Förutom Hotel&Resturang.Eller Omvårdnadsprogrammet. Och inte heller från teknikergrejset..eller bondsakgrejset...
Jag fick tillbaka mina två prov, engelskan & idrotten, engelska provet fick jag MVG och idrotts,VG, jag blev riktigt besviken, jag vet att jag kunde göra mycket bättre (TRÄNAT bättre) men jag segade och gjorde aldrig de ''/ ... Den här veckan återstår ett biologoprov..så nu ska jag plugga lite medans jag skriver ett nytt inlägg efter att jag har ätit...

,                                     ♥

det kommer att bli bra.

Joo.. Jag har sagt till soss (socialen) att jag vill träffa min mamma.. Och jag får veta lite mer på tisdag.
Jag bestämde mig för att jag måste träffa henne. Länge så vågade jag inte. Jag tror att det kan vara för att jag inte visste vad jag skulle säga, vilket var för att jag inte visste vad jag skulle göra. Men nu vet jag ju .. jag vill vara där hos henne någon/några helger, och jag ska göra mitt bästa för att komma dit till jullovet också.
Sen så kommer jag veta vad som är bäst för mig. Det kanske funkar o bara träffas kanske en-två gånger i månaden.
Jag har iaf bestämt mig att gå klart nian här, och söka gymnasium här.
Det kommer att bli bra. Det kommer att bli bra, det kommer att bli bra.


JUSTE! missa inte

missa inte GG - gossip girl !

PUSSHEJSSVEJS                ♥

en familj, det har jag.

Jag har redan en familj. Min ''lilla'' egna- min biologiska.
På sistone då jag funderada över att återvända hem.. så funderade jag nog mera över '' vem är min familj, har ja någon längre?'' .  Men jodå, jag har en , och jag behöver inte en till. Varför skulle jag de? Jag kan räkna min fosterfamilj som en ''andra han'' en hand som har sträckt ut sig till mig , och erbjudit mig hjälp, och jag har tagit emot den.
I början av hela grejen, ung. när jag just flyttade ifrån min tillfälligafosterfamilj, hit, så tänkte jag väldigt mycket på att den här familjen ska ju bli som en andra familj för mig blablabla, och som mormor&morfar till mina barn blabla. Men nej, inte längre, det finns bara En familj, det kommer bara finna en mormor& en morfar till mina barn!
Jag tror att jag hade fått den bilden då, för att jag såg hur det var i den tillfälliga fosterfamiljen. För att deras fosterbarn var som deras barn. Och de hade det bra. Men det är inte samma sak för mig. Mina föräldrar är fortfarande i mitt liv, och jag hoppas så otroligt mycket att de föralltid kommer att vara det .

Iaf..jag kom då på att det är okej att inte Bo med dem, under samma tak. Men jag kom också på att det inte är okej att inte bo med dem alls. För det måste jag, annars så finns de ju bara hos mig psykiskt, och det är det som gör att jag mår dåligt, men även mamma, pappa o mina små syskon&stora syster.
Så nu har jag kommit på en lösning..hur jag ska göra osv.. Jag skriver mera sen, nu ska jag läsa igenom min biologo läxa , pusshej!

kollade klart på SATC-boxen idag..

riktigt sorgligt var det sista avsnittet i Sexandthecity...Jag har sett de förut men de va förut de... Lite synd att jag kollat klart på boxen , nu längtar man inte lika mycket till att se den.. tyvärr..
Jag vill iaf ha ett liv som Carrie Bradshaw, New York , kläder, skor, och sina tre närmaste vänner som hon inte klarar sig utan. Det är ett bra liv det, och så hennes jobb, och kärleksliv ( med Mr. Big aka. John ) han ee så snygg! !

Men det slutade ju lyckligt !!

     ♥

helgsweethelg

Helgerna är numera The IT , mina vilo/slapp/ dagar!   
To do blir inte mke mera än : Bara Vara :) lyssna bara på orden ..ååh helt ljuvligt ju!
Denna helg har gått åt en enda skolgrej : Matte , typ första gången som jag har räknat matte hemme på tre månader.
Annars har jag sovit länge, kollar på THE HILLS i går , och kollat på Sex and the City- the movie. Den är ju så sockerbra!
Jag tycker att helgerna borde vara längre, men snart så är det jul lov '' snart'' men det går ju fort ...


 

glömde läga till...

Hur det blev när vi firade farsdag här idag...
..Frukost med pannkakor, och presenter till Fosterdad.. Kändes inte så jättekonstigt förutom att man ville säga det rakt ut framför alla- '' Grattis på farsdag :) '' . Men jag ville vänta tills barnen gick , för att jag ville inte att det skulle bli allt för konstigt när jag sa '' Grattis på FOSTERfarsdag ''  . Och det gjorde jag också, när de hade gått o det bara var ja FP & FM kvar vid bordet sa jag grattis på fosterfarsdag.. :) . och krama honom.
Han sa att han förstod att det måste vara konstigt för mig, och du får säga exakt vad du vill sa han. ( asså fosterfarsdag eller 'hansnamn'sdag) .. Och det värmde, gjorde det (: . Jag är glad att de också förstår mig.

Farsdag till FosterFarsdag

Har velat skriva riktigt mycket i helgen, men inte kunnat pga att datorn har varit borta, men snart får jag en dator på rummet igen , ska bli riktigt skönt.

Idag är det farsdag, men jag firar fosterfarsdag -rättaresagt- .  Det är konstigt, är det. Men det är som det är...
Det var värre när det var morsdag, då firades det också som ''fostermorsdag'' , men då var det hos den förra fosterfamiljen, och min storasyster var med.
Den dagen var väldigt tuff för både mig och henne.  Jag antar att båda tänkte tillbaka på hur vi firade morsdag.
Rätt så sorgligt om man tänker efter.. eller det var det alltid vid högtider hemma hos oss.. vi försökte göra det bästa av det ändå.
Det blev alltid blommor till mamma, och en liten pryl kanske. Om pappa inte var snål runt omkring morsdag, så kunde vi tvinga honom till att köpa något som mamma verkligen ville ha.. och när han inte gjorde det, då var det så där ''sorgligt'' och litet firande...  ganska tyst, pussar o kramar på mamma, och alltig ett kort där antingen jag eller min stora syster skrev på, oftast kunde det stå ungefär såhär :
Älskade mamma, grattis på morsdag! Du är världens bästa mamma, omtänksam, varmhjärtad, (blablabla) tack för att du finns. Vi älskar dig! , och allas namn..och så många hjärtan som vi var i familjen..
Den känsaln längtar jag tillbaka. Till våra småhögtider som ofta blev så dystra senare på dagen. Iallafall från mitt perspektiv, och min stora systers, och jag vet att det också var det från mammas och pappas. Men det blev alltid något, och det är det som jag kommer ihåg och längtar till.
Alla familjer har någon sorts ''kärna'' . Nån kärna som alla vet om att den finns, och den kärnan dras hela familjen till, som en magnet nästan. Jag vet faktiskt inte om hur vår kärna ser ut, den kommer föralltif att finnas kvar, men inte se likadan ut. Och det är nog en bra sak, lika mycket som det är en dålig.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSS

GO TOKIO HOTEEEEEELLL!!!!!!!!! Ohhhhh JAG ÄER SÅÅÅÅÅ LYYCKLIIIG NUU!!
tokio Hotel var tvåa att få pris, och de VAANN det första - headliner - nu är det best act ever kvaaaaar!!
ALLA SOM HAR RÖSTAT - LOOVE TO YOU

och Bill, weee didn't do it again .. YOOOU DIIDI!!!
<3<3<3
 HÅLLER TUMMARNA NU FÖR BEST ACT!
KRAMAAARRR

ni missar väl inte EMA ikväll?

FÖR DET GÖR INTE  JAG! ooonej!
Ska på middag hos några nu , hoppas på att jag blir färdig innan kl 9 där. För att jag fåår ju bara inte missa EMA !
Men nu ska jag gå iaf... Missa inte EMS , världens bästa show!

Kramar !

HALELULIAMOMENT

JAG SOOV! Jag sovsovsooov!! :O .. Jag bara la mig vid tie, bestämde  mig för att somna vid elva- OCH GJORDE DET .Helt amazing! Jag tror att mina små cykelturer på tie minuter var x 2 hjälpte (: ..
Aa.. jag är verkligen glad över det, för att jag var väldigt nära på att skaffa sömntabletter, vilket jag Inte vill behöva börja med. Nu när jag har sovit så känns det som att jag har vänt tillbaka på dygnet igen också :) !
Provet i idrott gick rätt bra, jag var slö med att träna in alla musklers namn på latin , så det gick mindre bra.. men jag är rätt  nöjd ändå..sköönt med åtminstone tre dagars ledighet från prov nu *pust ut*.

 (: , från en liteglad mig!

varit dålig med inlägg

Men snart så sätter jag igång igen , har haft två prov denna veckan, och ett återstår nu... Så det är mycket, mycket tid som behöver gå åt till skolan..och så har min sömn varit FRUKTANSVÄÄRD  på sista två veckor, har sovit tre till fyra timmar...jag ligger och blundar, och kollar på klockan då och då , sen blir jag så arg på hela skiten , att det inte går att somna, det har ju gjort det förut, vad är det nu ? Men det har också varit mycket tankar och tänkande under nätterna när det blir så tyst och svart, och ensamt.
Supertrist med vädret också. USCH, och att det blir så mörkt, jag har vänt på dygnet helt och hållet, iförsig så är jag trött hela tiden nu förtiden, också när jag ska lägga mig, men ändå så går det bara inte att somna.. Jag har till och med cyklat till och från skolan idag (tar iförsig inte mer än tio minuter att cykla men .. ) bara för att kolla om det är bristen på ''ute och röra mig'' grejen.. sen har ja varit och gått en liteliten stund också. Så vi får väl se hur det blir nu..

Men nu måste jag plugga på provet.. blä.. kramar!

votevotevote

http://ema.mtv.co.uk/vote/#_273832608

Best act ever & Headliner , Tokio Hotel

homesweethome

Tillbaka hem till allt, där jag känner igen allting, där jag känner mig hemma.  Där jag känner att jag ska vara eller vill vara. Här är iaf inte den platsen. Vilka kompisar jag än får så känns det inte bra, hur snälla de i min fosterfamilj än är så vet jag att de inte är min familj. Jag vill till Min familj. Till Mina kompisar.. till Min plats och Min värld.
Jag har börjat fundera grovt över det, om jag ska återvända eller inte. Idag tänkte jag, ja kanske ska gå klart nian och börja i gymnasiet Hemma..?` Men även då blir det fel. Min lillebror kommer inte ens veta att jag har exicisterat, min mamma kommer tycka att jag har låtit tiden gå aldeles för länge, och mina andra två systrar kommer hålla med mamma eftersom de har sett henne lida. Men jag lider också. Och jag vet att det inte är samma sak om det är jag- och bara jag, som kan göra valet. Gå tillbaka eller stanna i the place of nothing för mig. Men ändå , jag lider också , jag vet inte vad som är rätt eller fel.  Jag är kvar där jag är för att jag är feg. Kan man vara modig när det gäller ett sånt beslut egentligen? Är det för självklart eller är det för oklart? Jag vet inte vad jag ska göra. Det ända jag vet är att jag inte trivs så bra i den sociala kretsen här, att jag saknar hemma, och att jag inte vill hem.

RSS 2.0